top of page

Nu Jäklar!


Det å skulle være lanseringsklar er ikke bare enkelt. Når skal man si fra til "verden" om hva man har sittet og ruget på i over to år? Hadde ikke Finansavisen spurt, hadde jeg nok ikke følt meg klar i dag, men gud vet når jeg hadde det!?...

DrHouse.no er klar til å fylles med stoff, og aller helst andres stoff. Det er det som er ideen. Vi lever i en tid da det meste foregår på nettet. Rundt 90% av oss søker daglig etter noe på nettet og mye av det vi søker etter er boligrelatert.

Ifølge Prognosesenteret skal en av fem pusse opp noe i år, enten det er der de har bodd en stund eller i en nyervervet bolig. Rundt 110 000 husstander oppgir at de tenker å kjøpe hytte i løpet av nærmeste tre år og halvparten av dem det kommende året.

Enten folk skal kjøpe, selge, pusse opp eller skaffe seg noe nytt til boligen/hytta, kommer de fleste til å søke etter dette på nettet før de bestemmer seg for hva og hvor de skal handle. Da bør de som har noe å tilby være lett tilgjengelig på nettet. Det er det DrHouse.no er til for: å gi folk god og oversiktlig info om hva som "er der ute".

Det tar ofte lang tid å søke på nettet. De fleste firmaene har nettsider, - flotte nettsider, men de kan være vanskelig å finne når man surfer etter både det ene og det andre. DrHouse.no skal samle trådene og gjøre det enkelt å søke.

I tillegg er det viktig for oss i DrHouse at webdesignet vårt er like fint designmessig som brukervennlig. Folk skal jo søke etter fine ting. Selge eller kjøpe fine ting. Da må det jo se bra ut der man annonserer eller søker ting. Det hører sammen.

Alt henger sammen med alt, sier vi. Sånn er det bare. Skal du kjøpe hus vil du ha et fint hus. Du vil ha fine ting til huset ditt og du vil gjøre huset ditt fint. Den fine bilen din skal stå i en fin garasje og du har fått en fin forsikringspakke fra forsikringsselskapet ditt. Skal du ha det ene skal du ofte også ha det andre. Du skal bruke tiden din til å se på de fine tingene, ikke på frustrerende søk.

Vi starter forsiktig. DrHouse.no må fylles med stoff som folk kan ha nytte av. Leverandørene må ligge i systemet slik at vi kan lose nettsøkerne videre. Sånt tar tid. Dessverre. Derfor er det ingen champagne-feiring i dag, men en takknemlig tanke som går til journalisten fra Finansavisen, Silje Sundt Kvadsheim, som har klart å dytte meg i gang. Om noen uker er planen å ha nok leverandører slik at jeg kan skrike ut til alle: Nu jäklar! Nå er vi klare...

Men, foreløpig er jeg her:

Featured Posts
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Pinterest App Icon
  • Facebook Classic
  • Instagram Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

DRHOUSE+

Nytt magasin

design

arkitektur 

interiør

- 2015

bottom of page